Ik heb nog niet zo lang geleden (2015) het fietsen herontdekt. En dan bedoel ik niet het hardfietsen, maar het langfietsen. Daar schrijf ik over op mijn blog Frans op de fiets.

Inmiddels is dat blog zo lang geworden, dat ik de oude verhalen op deze website gezet heb. Le Grand Plan 2015 gaat over mijn fietstocht naar de Loire en terug, Der grosse Plan 2016 over mijn reis via Praag naar Berlijn en Nederland gaat over mijn dagtochtjes (maar dat laatste snapte u al). En in 2017 heb ik Den Stora Planen uitgevoerd. Gaat het u al een beetje dagen waar ik de volgende keer heenga? Nou dan komt u bedrogen uit. Lees mijn blog voor het jongste plannetje.

O ja, waar zit het menu? Dat zit onder de rode zeshoek met die drie grijze streepjes!

Eindelijk koffie in Mazé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.