Ik heb nog niet zo lang geleden (2015) het fietsen herontdekt. En dan bedoel ik niet het hardfietsen, maar het langfietsen. Daar schrijf ik over op mijn blog Frans op de fiets.

Inmiddels is dat blog zo lang geworden, dat ik de oude verhalen op deze website gezet heb. Le Grand Plan 2015 gaat over mijn fietstocht naar de Loire en terug, Der grosse Plan 2016 over mijn reis via Praag naar Berlijn en Nederland gaat over mijn dagtochtjes (maar dat laatste snapte u al). En in 2017 heb ik Den Stora Planen uitgevoerd. In 2018 fietste ik niet (nou ja, niet ver). Maar in 2019 maakt ik het driehoekje uit 2016 af en fietste van Amsterdam naar Berlijn. Dat was maar een klein plannetje natuurlijk. In 2020 gebeurt er al weer niet zo veel (zie franskochteenhuisje.tumblr.com), maar ik heb nu mijn hoop gevestigd op 2021. Dat jaar moet een mooie fietstocht opleveren!

O ja, waar zit het menu? Dat zit onder de rode zeshoek met die drie grijze streepjes!

Eindelijk koffie in Mazé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.